Update patch?

Real time World War II combat simulation
Post Reply
HUKBALAHAP Commando
Posts: 14
Joined: Sat Feb 05, 2011 2:49 am
Location: Makati City

Update patch?

Post by HUKBALAHAP Commando » Sat Feb 05, 2011 2:57 am

Yeah I have a friend that has FF 3.0 and wants to update but he doesn't know how. How can you update to 5.0?

Dylan735
Posts: 15
Joined: Sat Feb 05, 2011 12:53 am
Location: Swansea
Contact:

Post by Dylan735 » Sat Feb 05, 2011 3:13 am

Buy it again.
Thats it i think...

the space predator
Posts: 442
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:09 pm
Location: Montr?al

Post by the space predator » Sat Feb 05, 2011 5:58 am

simply send a e-mail to sean and he will help you, if your friend still have is licence number, he should be able to update free
I need to write something, so i create that signature.

tamorrison
Posts: 24
Joined: Mon Aug 06, 2012 8:55 pm

Re: Update patch?

Post by tamorrison » Wed Aug 15, 2012 12:05 am

Myślę, że napisałeś to, kiedy byłeś na halucynogennych.

(Polish: I think that you wrote this while you were on hallucinogenic drugs.)

nikkil
Posts: 37
Joined: Thu Mar 01, 2012 4:01 pm

Re: Update patch?

Post by nikkil » Sun Jan 20, 2013 4:00 pm

Hmmm. Do we need to buy the license again to upgrade?
You're never a loser until you quit trying. Image

User avatar
Sean OConnor
Posts: 1299
Joined: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
Location: Cambridge, UK
Contact:

Re: Update patch?

Post by Sean OConnor » Mon Jan 21, 2013 8:22 pm

nikkil wrote:Hmmm. Do we need to buy the license again to upgrade?


No, just send me an email to sean@windowsgames.co.uk and let me know the email address you ordered through so I can check the database. Then I'll send you a link back to get the latest version.

Post Reply