Page 1 of 1

Licensing?

Posted: Sat Apr 24, 2010 9:51 pm
by billharris44
I purchased the games bundle, downloaded, and installed, but when I try to play Slay, I'm still limited to the first island and still get prompted to buy the game. I don't see any place to put in the network license number for the game, which I assume opens up the full version. What do I do? Thanks for the help.

Posted: Mon Apr 26, 2010 2:22 pm
by Legacy
The bundle and individual demo might be installed to different directories. Make sure you're running the right executable.

Posted: Tue Apr 27, 2010 4:08 am
by billharris44
Thanks. I'm using the shortcut that points to the version of Slay inside the directory where the full suite of games is installed, and the install date for Slay seems to match the download after I purchased, not the demo version. So I'm baffled at this point.

Posted: Tue Apr 27, 2010 5:01 pm
by Legacy
Delete the Slay folder, and reinstall.