iPad difficulty level

Conquer the island
Post Reply [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fardog
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2006 6:05 pm
Location: South Carolina
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

iPad difficulty level

Post by Fardog » Wed Oct 31, 2012 5:51 pm

Are there different difficulty levels for each of the maps on the iPad And if there are how do you change it? Thank you. :D

nikkil
Posts: 37
Joined: Thu Mar 01, 2012 4:01 pm
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: iPad difficulty level

Post by nikkil » Fri Nov 09, 2012 1:09 am

Those come in pretty standard. I think we may need to suggest it first by the way.
You're never a loser until you quit trying. Image

User avatar
Sean OConnor
Posts: 1307
Joined: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
Location: Cambridge, UK
Contact:

Re: iPad difficulty level

Post by Sean OConnor » Tue Jan 08, 2013 6:21 pm

On iOS I ordered all of the islands in approximate difficulty order and you play the first two rows at Very Easy, then Easy then Hard then all the rest at Very Hard. I wanted to make it more of a journey for players to gradually move up the difficulty level.

But... if you don't like that there is a "secret" way of getting the islands in the same order (smallest first) as on Windows. Just double tap on the title of the scores page and you will be asked to sort the islands in difficulty or size order!

Post Reply
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable