Page 1 of 1

Slay: down grade troops?

Posted: Fri Dec 28, 2012 1:57 pm
by CharlieA
Hi all

I've noticed when playing Slay on Android that the AI characters have the ability to down grade their troops. For example when there is only 2 characters left in the game, 1 AI and 1 human - an AI character with the maximum number of knights to the area they hold, the next round will have one duke and no knights.

Apparently this is not meant to happen. Anyone else seen this behaviour?


Cheers

Charlie

Re: Slay: down grade troops?

Posted: Mon Dec 31, 2012 12:43 am
by CharlieA
Only me then. I take it not many people on here play the Android version.

Re: Slay: down grade troops?

Posted: Tue Jan 08, 2013 6:04 pm
by Sean OConnor
When I ported the game to the iPhone there did seem to be a bug in the AI that let the computer players "disappear" a Baron. My friend did the Android port using the iPhone code so that bug may well have been transferred over. Since then I've re-written the AI from scratch and that AI is in the current iOS versions and the beta DirectX Windows version of Slay. When my friend gets some spare time he'll update the Android version with that new AI code.