Changing Start Positions

A boardgame of intense bluffing
Post Reply
Darren
Posts: 13
Joined: Fri Jul 08, 2005 11:49 pm

Changing Start Positions

Post by Darren » Mon Nov 20, 2006 6:51 am

Is it possible to create my own start positions instead of using the presets? If not, could this be added in the future?

Thanks

User avatar
Sean OConnor
Posts: 1299
Joined: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
Location: Cambridge, UK
Contact:

Post by Sean OConnor » Mon Nov 20, 2006 9:42 am

Yes, you can do this if you have the full version. You can either move the pieces around within the New Game dialog box just before you start a game or click on File | Modify Startups to create your own starting positions from scratch.

Darren
Posts: 13
Joined: Fri Jul 08, 2005 11:49 pm

Post by Darren » Mon Nov 20, 2006 7:11 pm

Ok, thanks. Great game btw.

User avatar
Sean OConnor
Posts: 1299
Joined: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
Location: Cambridge, UK
Contact:

Post by Sean OConnor » Mon Nov 20, 2006 8:21 pm

Thanks! I'm working on a new version at the moment. I'm hoping to improve the AI some more and I've got it doing the animation much more smoothly now. Maybe it'll have better graphics too.

Post Reply