Slay for UIQ3?

Conquer the island
Post Reply
User avatar
HardCorePawn
Posts: 5
Joined: Thu Nov 10, 2005 2:46 am

Slay for UIQ3?

Post by HardCorePawn » Fri Jul 20, 2007 1:41 am

Any chance of Slay for UIQ being ported to UIQ3?

Unfortunately my P900 died a horrible death due to decceleration trauma and my insurance company replaced it with a P990.

Unfortunately, all the old UIQ2 apps are not compatible with UIQ3, so all my old apps including Slay are now useless.

User avatar
Sean OConnor
Posts: 1299
Joined: Fri Sep 03, 2004 7:47 am
Location: Cambridge, UK
Contact:

Post by Sean OConnor » Fri Jul 20, 2007 7:09 am

I'll send an email to my mate who did the UIQ port and see if he can tweak it. I wish they'd make their operating systems backwardly compatible!

User avatar
HardCorePawn
Posts: 5
Joined: Thu Nov 10, 2005 2:46 am

Post by HardCorePawn » Fri Jul 20, 2007 12:31 pm

Tell me about it :roll:

Its been a real hassle... and I have a feeling your friend will run into a bit of trouble with the whole 'symbian signed' process...

its this ridiculous new requirement, that of course attracts a fee, for all software now...

so I will not be holding my breath :(

Shobba
Posts: 1
Joined: Tue Apr 28, 2009 4:00 pm

Post by Shobba » Tue Apr 28, 2009 4:03 pm

how about an uiq3 version? I MUST have it on my mobile phone!!! :)

Post Reply